MACADO Chocoladecookies
Ingrediënten Chocoladecookies
- 100 gr roomboter
- 100 gr amandelmeel – bestel hier bij MACADO
- 75 gr cacao nibs (rauwe cacao) – bestel hier bij MACADO
- 65 gr erythritol – bestel hier bij MACADO
- 20 gr kokosmeel – bestel hier bij MACADO
- 1 tl vanille extract – bestel hier bij MACADO
- 1 groot ei
- 1 tl wijnsteen bakpoeder – bestel hier bij MACADO
- 1/2 tl Arrow Root – bestel hier bij MACADO
Ingrediënten Boterbiscuits
- 125 gr roomboter
- 150 gr amandelmeel – bestel hier bij MACADO
- 65 gr erythritol – bestel hier bij MACADO
- 1 tl vanille extract – bestel hier bij MACADO
- 2 x eiwit
- 1 tl wijnsteen bakpoeder – bestel hier bij MACADO

Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 175°
Stap 2
Laat de boter zacht worden (eventueel op een zacht vuur of in de magnetron).
Stap 3
Meng het amandelmeel, kokosmeel, de erythritol, de arrow root en het bakpoeder door elkaar.
Kluts in een apart kommetje het ei (of eiwit) met vanille extract door elkaar.
Stap 4
Meng het nu alles samen (het ei met de boter bij de droge ingrediënten). Roer goed.
Voeg op het einde rauwe cacao toe (bij de chocoladekoekjes).
Stap 5
Maak kleine hoopjes en plaats ze op wat bakpapier op de bakplaat.
Stap 6
Bak ze gedurende 12-15 minuten tot ze mooi goudbruin zijn.
Laat ze afkoelen, dan worden ze ook ineens stevig.
Eet smakelijk!