Selecteer een pagina

VERZENDING & LEVERING

Info

We verzenden alleen goederen binnen onze geselecteerde landen van de Europese Unie. Momenteel is dit België, Nederland en Duitsland.

Wij verzenden dagelijks van maandag t/m vrijdag. Uitzonderingen zijn verpakkingen met bederfelijk voedsel. Deze worden niet verzonden op vrijdag of voor feestdagen.

Bederfelijke voedingsmiddelen worden als zodanig aangeduid in de productbeschrijving. De bestelde goederen worden zo snel mogelijk verzonden, afhankelijk van beschikbaarheid. Alle bestellingen worden uiterlijk één werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. De transittijd in België bedraagt ​​circa 1 werkdag (circa 75% van de zendingen), in circa 20% van de gevallen 2 werkdagen, in minder dan 5% van de gevallen 3 werkdagen en langer.

Zendingen naar andere EU-landen arriveren na ongeveer 5 werkdagen, maar niet later dan 10 werkdagen. Zendingen naar andere EU-landen komen op zijn vroegst na 1 week aan, uiterlijk na 4 weken. Douanegerelateerde vertragingen zijn niet inbegrepen en kunnen de duur verlengen.

Standaard per pakketdienst:

6,95 EUR in België
8,95 EUR Nederland of Duitsland

Let op: We kunnen de houdbaarheid van bederfelijk voedsel niet garanderen bij levering door de koerierdiensten.