Selecteer een pagina

MACADO Chocoladecookies

Ingrediënten Chocoladecookies

Ingrediënten Boterbiscuits

 

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 175°

Stap 2
Laat de boter zacht worden (eventueel op een zacht vuur of in de magnetron).

Stap 3
Meng het amandelmeel, kokosmeel, de erythritol, de xanthaangom en het bakpoeder door elkaar.
Kluts in een apart kommetje het ei (of eiwit) met vanille extract door elkaar.

Stap 4
Meng het nu alles samen (het ei met de boter bij de droge ingrediënten). Roer goed.
Voeg op het einde rauwe cacao toe (bij de chocoladekoekjes).

Stap 5
Maak kleine hoopjes en plaats ze op wat bakpapier op de bakplaat.

Stap 6
Bak ze gedurende 12-15 minuten tot ze mooi goudbruin zijn.
Laat ze afkoelen, dan worden ze ook ineens stevig.

Eet smakelijk!