THAISE ROERBAKRIJST MET ZALM

Ingrediënten

Bereiding

Stap 1
Smelt wat ghee grasboter in de wok en voeg 2 teentjes look, een sjalotje en wat ‘Garlic Heaven’-kruidenmix toe.

Stap 2
Voeg nu de rode en gele paprika toe die je in kleine blokjes sneed. Met een flinke scheut olijfolie werk je de saus af.

Stap 3
Roer er nu de KETO-rijst onder en roerbak het geheel. Pas op het einde voeg je de sojascheuten toe.

Stap 4
Bijkruiden met wat Himalayazout, wat Malaba-Tijger peper, wat verse koriander en peterselie en het sap van een halve limoen voor de Ooesterse toets.

Stap 5
Wok en roerbak dit alles nog even wat door, zo komen de smaken goed tot hun recht.

Stap 6
De groene asperges bakten wij in een aparte pan net als de zalm die we samen met de trostomaatjes apart klaarmaakten met de ‘Muscles for Fish’-kruidenmix als smaakmaker.

Eet smakelijk!