Puree met kaas & spek

Ingrediënten

Bereiding

De PALMINI puree is al klaar in het pakje, superhandig dus!

Stap 1
Je bakt de spekblokjes lekker krokant

 

Stap 2
Je voegt de bieslook, de lente-ui en de mosterd toe aan de puree. Smelt een flinke klomp roomboter en voeg die ook toe aan de puree. Meng alles onder mekaar.

 

Stap 3
Als de spekblokjes gebakken zijn voeg je ¾ ervan toe aan de puree. Je houdt ¼ apart om op het einde bovenop wat spekblokjes te strooien.

 

Stap 4
Je kruid de puree nu bij met Malabar Tijger Peper (die is lekker pittig en smaakvol) en Himalaya zout en brengt het geheel op smaak.

 

Stap 5
Je doet de bereiding in een ovenschotel en bestrooit de schaal met geraspte kaas, wat extra bieslook, lente-ui en de overschot van de spekblokjes. Dit gaat nu de oven in tot het opgewarmd is en de kaas héérlijk gesmolten is.

Wil je graag groenten erbij serveren? Tip: broccoli-roosjes

Genieten maar!