Popeye Pancakes
Ingrediënten
- 3 medium eieren
- verse BIO spinazie
- 100 ml amandelmelk
- 100 gr mascarpone
- 2 el kokosolie – bestel hier bij MACADO
- 1 tl vanille extract – bestel hier bij MACADO
- 125 gr amandelmeel – bestel hier bij MACADO
- 2 el erythritol – bestel hier bij MACADO
- 2 tl bakpoeder – bestel hier bij MACADO
- snufje Himalaya zout – bestel hier bij MACADO
- pindakaas (topping)
Bereiding
Stap 1
Ik heb alle ingrediënten in de blender gemixt, met uitzondering van het eiwit. Dit heb ik apart opgeklopt tot sneeuw. Het eigeel ging wel in de blender. Nadien heb ik het eiwit bij de rest gespateld.
Stap 2
Voor de topping gebruikte ik pindakaas. Gebruik enkel pindakaas die bestaat uit 100% pinda’s en geen andere toevoegingen bevat. Ik heb wat kokosolie onder de pindakaas gemengd, om hem wat lopender te maken. Mocht je plots merken dat hij te lopend is, kan je hem terug wat aandikken met mascarpone.
Stap 3
Voor de afwerking gebruik je fruit, kokosrasp, eetbare bloemetjes en koekjeskruimel van Macado koekjes.
Eet smakelijk!